Salat med melon og parmaskinke

Salat med melon og parmaskinkeOppskrift (4 personer)

1 Cantaloupemelon
16 skiver parmaskinke
2 bøffelmozzarella
Extra virgin olivenolje
Nykvernet pepper
1 håndfull mynteblader

Fjern melonkjernene, og skjær melonen i tynne båter. Fordel melonen på fire tallerkener, og dander parmaskinken over. Riv eller skjær mozzarellaen i passe store biter og plasser de over melonen og skinken. Kvern sort pepper over og ha et par dråper olivenolje på. Avslutt med mynteblader og server sammen med godt brød.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.