Del oppskrift

Sprø salat med tomater, fennikel og grønnkål

Oppskrift (6 personer)

150 g fennikel
200 g grønnkål
300 g små tomater

Dressing:

1/2 ts garam masala
1 fedd presset/revet hvitløk
Skall av 1 økologisk lime
3 ss nypresset limesaft
1 1/2 ss smaksnøytral olje
1 ss flytende honning
Salt

Del fennikelen i to,  og skjær den i veldig tynne skiver på langs. Skyll og tørk dem. Snitt grønnkålen fint, og kast stokken. Skyll, og tørk grønnkålen. Halver tomatene. Anrett på et fat. Rør dressingen sammen. Vend grønnsakene med dressingen, og smak salaten til.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.