Del oppskrift

Stekt rosenkål med bacon

Stekt rosenkål med baconOppskrift

800 g rosenkål
200 g skogsbacon
2 fedd hvitløk
2 ss olivenolje
30 g smør
1 bunt fersk salvie
1 ss balsamicoeddik
Salt og nykvernet pepper

Vask rosenkålen, og legg den i en bolle med iskaldt vann. Varm olivenolje og smør i en stor stekepanne og stek bacon sammen med salvieblader i ca 5 minutter. Hell vannet av rosenkålen og tørk den med et kjøkkenhåndkle. Del kålen i mindre biter og legg den i pannen. La det hele steke på lav varme i ca. 10 minutter. Tilsett finhakket hvitløk, og balsamico, og smak til med salt og pepper.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.