Del oppskrift

Syltet hvitløk

Syltet hvitløkOppskrift (4 personer)

50 hvitløksfedd
2 ss olivenolje
5 dl hvitvin
1 ts tørket timian
1 ts tørket basilikum
2 ss fersk persille
1 ss fersk rosmarin
Salt og pepper
Ev. hvitvinseddik

Skrell hvitløksfeddene og fres dem i olivenolje utan at de tar farge. Tilsett krydder, urter og  vin. La det koke til hvitløksfeddene er myke. Smak til med salt og pepper og tilsett eventuelt eddik. Avkjøl blandingen før du heller den på kokte sylteglass.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.