Del oppskrift

Varm gulrotsalat

Oppskrift (4 personer)

600 g gulrøtter
3 rødløk
1 ss honning
1 ss fersk persille, hakket
2 dl grønnsakskraft
1 ss smør til steking
1 ss olje til steking

Skrell gulrøtter og løk. Skjær tynne skiver av gulrøttene. Skrell og skjær løken i skiver. Fres gulrøttene og løken i smør og olje på svak varme i ca, 5 minutter. Rør om nå og da. Tilsett grønnsakskraft, honning og persille og kok i et par minutter. Server gulrotsalaten varm eller kald som tilbehør.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.