Del oppskrift

Varm linsesalat

Varm linsesalatOppskrift (2-4 personer)

400 g kokte linser
200 røkt skinke
200 g sylteagurk
1 løk
5 ss yoghurt naturell
1 ss grov sennep
1/2 bunt persille, finhakket
Olje
Salt og pepper

Skjær løk, skinke og sylteagurk i små terninger. Stel løken i olje over middels varme til den er gjennomsiktig. Tilsett skinken og sylteagurken. Fres i 2 minutter, og tilsett linsene. Stek videre i 4-5minutter. Bland yoghurten med sennep og persille og smak til med salt og pepper. Hell salaten over i en serveringsbolle, og hell dressingen over.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.