Gris
- Gris (svin) – Oppskrifter med svinekjøtt
- Albondigas med tomatsaus
- Brennende kjærlighet
- Dansk fleskestek
- Fleskesteksaus
- Frikadeller med brun saus og poteter
- Grillet indrefilet av svin med squash og salsa verde
- Grillet svinefilet med grillet hjertesalat, bakt hvitløk og Valhalla
- Grillspyd av svin – marinere over natten
- Gryte med chorizo og svinekjøtt
- Janssons frestelse med bacon
- Juleburger med svineribbe, medisterkake og julepølse
- Koteletter med purre og persille
- Koteletter med spicy krydderblanding
- Lys lapskaus – tradisjonell husmannskost og kosemat
- Medisterkaker
- Middelhavsgryte – tomater, chorizo, hvite bønner, urter og sopp
- Nakkekotelett i øl med perlebyggsalat
- Pulled pork – saftig langtidsstekt svinenakke
- Pytt i panne
- Restesandwich
- Ribbemiddag med sprø svor, surkål, rødkål og ribbesaus
- Ribbesaus – klassisk saus
- Satay – med svinekjøtt
- Sheperds pie
- Spareribs fra Honolulu
- Svinefilet med grønnsakspuré
- Svinekoteletter med bakte søtpoteter
- Svinekoteletter med pærer og salvie
- Vigramør – oppskrifter med sunnmørsdelikatessen
Kylling
- Kyllingoppskrifter
- Coq au vin – fantastisk fransk klassisk gryterett
- Cowboys from Hell
- Enchiladas
- Fylt kyllingbryst
- Helstekt kylling med kryddersmør
- Helstekt kylling med sitron og basilikum
- Hønsefrikasse
- Kylling i eplemost
- Kyllingbryst med ramsløksalt og estragondressing
- Kyllingkraft – fra bunnen av
- Kyllingleverpaté – fort gjort
- Kyllingsalat med epler og selleri
- Kyllingboller ovnsstekte
- Kyllingvinger med chili og basilikumdip
- Ovnsstekt kylling med appelsin – frisk og festlig kyllingrett
- Paella – nydelig og fantastisk godt fra Spania
- Parmesankylling
- Parmesangratinert kylling
- Pytt i panne
- Sennepskylling med tomatsalat
- Sitronmarinerte kyllinglår
- Stekt kyllingbryst
- Ølkylling
Lam og sau
- Lam- og sauekjøttoppskrifter
- Fransk lammegryte – lager nesten seg selv
- Fårikål – oppskrift norsk tradisjonsmat og nasjonlarett
- Hvilket lam skal du velge?
- Irish stew – fantastisk lammestuing
- Langtidsstekt lammebog
- Lammebog med tomatsalat og tzatziki
- Lammeburger med blåmuggostdressing og søtpotetchips
- Lammeburger med fetaost og myntedressing
- Lammefondue og grønnsaker i buljong
- Lammefrikassé – nydelig festmat
- Lammefrikassé med mynte
- Lammefrikadeller – danske kjøttboller
- Lammefilet
- Lammekebab – fra bunnen av
- Lammekoteletter med agurk- og potetsalat
- Lammekoteletter med Natvig
- Lammelår med hurtigstekt rosenkål og fløtegratinerte poteter
- Lammelår med hvitløk og rosmarin – klassisk oppskrift
- Lammeshawarma
- Lammeskank – blomkålmos, eple- og quinoasalat
- Moussaka – nydelig gresk potetgrateng
- Ovnsstekte lammekoteletter
- Pinnekjøtt med kålrotstappe
- Pytt i panne
- Rødvinsmarinade til lam
Oksekjøtt
- Oksekjøttoppskrifter
- Biff à la Lindström
- Biff Stroganoff fra bunnen av og vinanbefaling
- Biff tartar – fransk bistrorett
- Boeuf bourguignon – fransk kjøttgryte
- Burritos
- Carpaccio med kapers – Klassisk italiensk rett fra Harry´s bar i Venezia
- Carpaccio med ruccula og parmesan
- Chili con carne – spicy cowboymat
- Entrecôte med portobellosopp og pesto
- Entrecôte med ramsløk og råstekt asparges
- Entrecõte med sprø ferskpoteter og rødbetesalat
- Fajitas
- Gulasj
- Hakkebøff med løk og pannesaus
- Helstekt indrefilet
- Hamburger
- Hamburger med løkringer og Jack Daniel’s bacon
- Hamburger med sopp og blue cheesedressing
- Helgrillet entrecôte
- Italiensk minestronesuppe med kjøttboller
- Kalv med Marsala
- Karbonader med løk
- Kjøttboller
- Kjøttgryte med okse- og svinekjøtt
- Meksikansk ytrefilet
- Pytt i panne
- Roastbeef – helstekt ytrefilet
- Sloppy Joes – fra key west
- Svenske kjøttboller – et festmåltid
- Taco med oksekjøtt – røkt bacon gir nydelig smaksopplevelse
- Tropic Thunder Salat
- Ølbraisert okse
Om oss
Kulinarisk.no er et mat- og drikkemagasin for alle som er glad i mat. Vi gir deg oppskrifter og inspirasjon til å lage mat- og drikke fra bunnen av. Det er den kulinariske opplevelsen og ekte matglede som er vårt fokus. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.