Asiatisk andebryst
Oppskrift (4 personer)
1 ss rød karripasta
400 g aromoasopp
1 boks kokosmelk
300 g erter
2 andebryst
2 fedd hvitløk
1 løk
2 ss solsikkeolje
1 ts sukker
4 dl ris
Salt
Nykvernet sort pepper
Finhakk hvitløk og løk, stek det i 1 ss olje i en liten gryte sammen med rød karri i 1 minutt. Skjær soppen i to, og vend dem i gryten sammen med kokosmelk. Kok opp, tilsett sukker, og la det småkoke i 15 minutter. Legg ertene i gryten i de siste 2 minuttene, og smak til med salt. Kok risen etter anvisningen på posen, og hold den varm. Riss skinnet på andebrystene i et rutemønster. Krydre dem med salt og pepper og stek dem i en varm panne i 1 ss olje i ca. 8 minutter på skinnsiden, og 5 minutter på den andre. La kjøttet hvile i 5 minutter, og skjær det i skiver. Server skiver av and med grønnsakene i rød karri og med kokt ris til.