Kyllingsalat med epler og selleri
2 kyllingbryst
2 stilker stangselleri
1 eple
75 g valnøtter
1 bunt gressløk
Salt og pepper
4 håndfuller blandet salat
Dressing til kyllingsalat:
2 ss akasiehonning
2 ss Dijonsennep
3 ss sherryeddik
2 ss valnøttolje
3 ss olivenolje
Salt
Legg kyllingbrystene i en kjele med kokende lettsaltet vann, og la dem koker forsiktig i ca. 12 minutter. Slå av varmen og la dem trekke i vannet i 10-12 minutter til. Ta dem ut og la dem renne av. I mellomtiden rører du sammen honning og sennep. Visp inn eddik, tilsett begge typer olje, litt om gangen. Smak dressingen til med salt.
Skjær selleri, og kutt eplet i små terninger og hakk valnøtter og gressløk. Riv salaten i passende biter. Vend det hele sammen med kylling skåret i passende biter og dressing, og smak til med salt og pepper.