Sitronmarinerte kyllinglår

Oppskrift (8-12 stk.)

8-12 kyllinglår
4-6 ss sitronsaft
2-3 ss olje
Salt og pepper

Pisk sitronsaft, olje, salt og pepper sammen. Ha det i en plastpose sammen med kyllinglårene. Mariner dem i kjøleskapet i ca. 2 timer. Kyllinglårene grilles i ca. 30 min. De skal være helt gjennomstekte, dvs. kjøttet skal løsne lett fra benene og saften skal være klar.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.