Svinekoteletter med bakte søtpoteter
Oppskrift
3-4 søtpoteter
1 ts røkt paprikapulver
1 ts støtt spisskummen
2 ts grovt havsalt
2 ss ekstra virgin olivenolje
2 svinekoteletter
Litt olje til steking
Salt og nykvernet pepper
1 pakke blandet salat
Litt limesaft
Salt
25 g ristede gresskarkjerner
1 bunt gressløk, hakket
Vask søtpotetene grundig, og skjær dem i båter. Vend dem med paprika, spisskummen, salt og olje, og stek dem i en forvarmet ovn ved 220° i ca. 20 minutter. Stek kotelettene i litt olje i en varm panne til de er gjennomstekte. Du kan ev. steke dem ferdige i ovnen. Krydre med salt og pepper. Vend salaten med litt olivenolje og lime, og smak til med salt. Anrett søtpoteter med gresskarkjerner og gressløk, og server med svinekoteletter og salat.