Lammefilet

Oppskrift (4 personer)

8 lammefileter á 100 g
Olivenolje og smør til steking
Salt og nykvernet sort pepper

Lammefilet:
Gni filetene inn med salt og pepper og litt rosmarin. Stek lammefiletene i en blanding av smør og olivenolje i 1-2 minutter på hver side. Pakk filetene inn i aluminiumsfolie  og  la dem hvile i 5 minutter. Server med rødvinssaus og potetmos.

Her finner du flere oppskrifter på lam!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.