Lammefondue med grønnsaker i buljong

Oppskrift (6 personer)

Buljong

1 liter kjøttkraft
1 l grønnsakskraft
2 dl hvitvin
2 laurbær
3 friske kvister basilikum
2 friske kvister timian
1 hvitløksfedd, delt i to
6 pepperkorn

Tilbehør

ca, 1,2 kg lammekjøtt
200 g cherrytomater
200 g sukkererter
2 squash
20 småløk, ev 20 store løk i båter

Lammefondue :
Kok opp alle ingrediensene i en kjele, før du heller buljongen over i en fonduegryte, som du allerede har satt varme under. Skjær opp kjøttet og squashen i passe biter, og tre dem på spiddene sammen med de andre grønnsakene og dypp dem i fonduegryten.

Her finner du flere oppskrifter på lam!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.