Fajitas med biff

Biffen kan ev. byttes ut med kylling eller chili con carne

Oppskrift (4 personer)

8 tortilla
600 g biffkjøtt
1 ss hjemmelaget fajitaskrydder
3 dl salsa
2 løk, grovhakket
2 dl ost, revet
Aluminiumsfolie

Serveres med:

Råris
Guacamole
Lettrømme
Appelsinskiver

Kutt biffen i passe strimler. Stek dem i pannen et minutt på hver side. Legg dem over i en bolle med stekefettet, dryss krydderet over og bland godt. Legg fajitasene på hvert sitt stykke aluminiumsfolie, stort nok til at lefsen kan rulles i det etterpå. Spre salsa, løk og biffstrimler over fajitasene, og avslutt med revet ost. rull hver av dem i aluminiumsfolie og stek dem i oven på 200 ° i ca. 20 minutter.

Fajitaskrydder

Guacamole

Salsa

Om oss

Kulinarisk.no er et mat- og drikkemagasin for alle som er glad i mat. Vi gir deg oppskrifter og inspirasjon til å lage mat- og drikke fra bunnen av. Det er den kulinariske opplevelsen og ekte matglede som er vårt fokus. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.