Hakkebøff med løk og pannesaus

Oppskrift (4 personer)

2 løk
600 g kjøttdeig

Saus:
1 ss sennep
3 dl matkagingsfløte
2 ss soyasaus
Ev. sukkerkulør
Salt og nykvernet pepper

Skjær løken i skiver og stek den i en stekepanne.  Form kjøttdeigen til 150 g store boller og  trykk dem ned til den ønskede tykkelse.  Etter at løken er gylden stekes bøffene i samme panne. Når også de er ferdige tas de av og sennep røres ut i pannen sammen med litt vann. Deretter tilsettes fløte og soyasaus. Sausen smakes til med salt og pepper. Legg så bøffene og løken tilbake i pannen og varm dem i sausen.  Server hakkebøff med kokte poteter.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.