Tomatsaus

Oppskrift

3 ss olivenolje
1 boks flådde, hakkede tomater
1 ts tørket oregano
1 ts sukker
Salt og nykvernet sort pepper

Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp. La det koke uten lokk i 25 minutter til sausen er tykk.

GNOCCHI

Gnocchi både smaker og metter godt uansett hvordan du serverer dem. Det kan være bakt i ovnen med ost, stekt sammen med grønnsaker eller akkompagnert av klassikere som pesto eller tomat saus. Gnocchi lages enten av hvetemel alene eller med poteter, og det er sistnevnte variant vi gir deg oppskriften på her.

(4 porsjoner) Klikk på bildet for oppskrift.

Gnocchi

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.