Gulrotsuppe

Gulrotsuppe med koriander og grønn chiliOppskrift (4 personer)

8 gulrøtter
50 g smør
½ ss karripulver
3 ss revet fersk ingefær
5 dl grønnsakskraft
2 dl matfløte
Salt og nykvernet pepper
Fersk koriander
1 grønnchili

Gulrotsuppe
Skrell gulrøttene og kutt dem i terninger.
Stek dem i smør sammen med karri, salt og ingefær.
Tilsett kraft og la det koke under lokk til gulrøttene er møre.
Kjør suppen glatt med en stavmikser.
Tilsett fløten og smak til med salt og pepper.
Skjær chilien i skiver og grovhakk korianderen.
Hell suppen i boller, legg koriander og chili i midten av bollene og server.

En smaksrik suppe du trygt kan servere vegetarianervenner eller som et kjøttfritt alternativ til deg selv!

Her finner du flere nydelige supper!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Oppsummering
recipe image
Oppskrift
Gulrotsuppe
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)