Rødbetesuppe med toast og kaviar

250 g rødbeter
3 middels store poteter
1 løk
1 l oksekraft
1 ts rødvinseddik
Salt og pepper
1 ristet loffskive
1 boks sort lodderogn

Skrell rødbetene. De farger av, så bruk gjerne plasthansker. Skrell potetene, og rens løken. Del grønnsakene i grove biter, og kok dem møre i oksekraften, ca. en halv time. Blend suppen med en stavmikser, og smak til med rødvinseddik salt og nykvernet pepper. Hell rødbetesuppen i glass. Del den ristede loffskiven i fire deler og legg lodderogn på. Dander skiven på glasset og server straks.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.