Vårløksuppe

VårløksuppeOppskrift  (4 personer)

300 g vårløk
300 g aspargesbønner
1 liter kyllingkraft
2 ss olivenolje
4 loffskiver
1 håndfull mynteblader
Salt og nykvernet pepper

Vårløksuppe
Grovhakk vårløk og aspargesbønner, og stek dem raskt i litt olivenolje i en stor gryte.
Hell i kyllingkraften og kok opp.
La suppen koke i ca. 5-7 minutter, og blend den med en stavmikser.
Smak til med salt og pepper.
Pensle i mellomtiden loffskivene med olivenolje.
Rist dem under grillen i ovnen til de er gyldne eller stek dem i en grillpanne.

Garner suppen med friske mynteblader og server!

Vårløk kan brukes til mer avanserte ting enn som ingrediens i salater. Her hos Kulinarisk lager vi også gjerne vårløksuppe av den – lett mat på en varm dag!

Her finner du flere oppskrifter på suppe!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.