Asiatisk marinade

Oppskrift

3/4 dl hakket ingefær
2 ss finhakket hvitløk
1 1/2 dl fersk koriander
3/4 dl fersk mynte
1 finhakket rød chilli
1/2 dl sesamolje
3 ss knust hvit pepper

Bland alle ingrediensene til marinaden. Vend kjøtt eller fisk i marinaden et par timer før det skal tilberedes (gjerne dagen før). Skrap bort krydderurtene hvis kjøttet skal stekes/grilles ellers blir det brent.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.