Kyllingleverpaté

KyllingleverpateOppskrift kyllingleverpaté

50 g smør
1 liten løk, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
250 g kyllinglever skåret i terninger
2 ansjosfileter
1 ss fløte
2 ss marsala
1 knivsodd paprikapulver

Kyllingleverpaté:
Smelt smøret i en stekepanne, og vent til det slutter å frese. Stek hvitløk og løk til de er myke, men ikke så lenge at de tar farge. Tilsett kyllingleveren og stek videre til den er gylden og gjennomstekt. Ha leverblandingen i en blender eller food processor og kjør til en jevn masse. Tilsett fløte og marsala, slik at konsistensen blir en smørbar paté. Smak til med paprika, salt og pepper.

Her finner du flere oppskrifter på pålegg!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.