Penne all´arrabbiata

Oppskrift (4 personer)

2 ss olivenolje
1 stor løk, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
125 g pancetta uten svor, hakket
1 rød chili, finhakket
1 boks skåldede tomater
75 g parmesan, revet
500 g penne
Salt og nykvernet sort pepper

Varm oljen i en gryte og stek løk, hvitløk og pancetta til det har fått litt farge. Tilsett chili, tomater og 25 g av osten. Krydre med salt og pepper. La det småkoke i 30-40 minutter til sausen begynner å tykne. Smak til med salt og pepper. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. La den renne av i et dørslag. Hell pastaen i sausen og vend godt rundt. Server med resten av osten til.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.