Spaghetti med olje, hvitløk og parmesan

Oppskrift (4 personer)

500 g spaghetti
Olivenolje
4–8 hvitløksfedd
2–4 små tørkede chili
1 1/2 dl revet parmesan
Havsalt

Kok pastaen etter anvisning. Hell litt olje i en panne. Legg tynt skivet hvitløk og smulet chili i. Fres på lav varme uten at hvitløken tar farge. Ta opp spaghettien når den er al dente, og la den renne av. Vend spaghettien i pannen med olje, hvitløk og chili i 1 minutt. Ta pannen bort fra varmen og bland i revet parmesan. Smak til med havsalt og en skvett god olivenolje.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.