Spaghetti vongole
Oppskrift (4 personer)
400 g spaghetti
1/2 kg hjerteskjell
2 dl hvitvin
4 hvitløksfedd
4 små røde tørkede chili
12 cherrytomater, delt i to
2 ss fersk persille, hakket
1 dl extra virgin olivenolje
Havsalt
Spaghetti vongole
Legg hjerteskjellene i kaldt vann sammen med en neve havsalt.
La de ligge i ca. 1 time.
Skyll dem deretter godt under rennende vann.
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Skrell og skjær hvitløken i skiver.
Varm olje i en gryte, legg hjerteskjellene i, deretter hvitløk og hvitvin.
Legg på lokk og la det koke i 30 sekunder, hell så i tomatene og smak til med salt og chili.
Hell vannet av pastaen og vend den i skjellene.
Tilsett persille og server.
Her finner du flere oppskrifter på skalldyr!
Oppsummering
Oppskrift
Spaghetti vongole
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
2 Review(s) Based on