Tagliatelle med pesto

Tagliatelle med pestoOppskrift (4 personer)

500 g tagliatelle
1 potte basilikum
½ dl pinjekjerner
50 g parmesan
3 fedd hvitløk
1½ dl olivenolje
½ ts salt
¼ ts pepper
Kok tagliatellen etter anvisningen på pakken. Bland sammen basilikum, hvitløk og pinjekjerner i en morter. Tilsett deretter oljen i en tynn stråle, litt om gangen under konstant omrøring.  Bland til slutt inn parmesanen og smak til med salt og pepper. La tagliatellen renne av i et dørslag og bland den godt sammen med pestoen.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.