Pizza med chorizo og italienske kjøttboller
Oppskrift
I pizzadeig
1 stor skje tomatsaus
3 italienske kjøttboller
100 g revet ost
35 g skivede sjampinjonger
8 skiver chorizopølser
1 ss revet parmesan
1 håndfull ruccola
Salt og nykvernet sort pepper
Pizza med chorizo og italienske kjøttboller:
Bak ut en pizzadeig. Fordel en stor skje med tomatsaus utover bunnen. Legg på osten. Spre deretter sjampinjonger og chorizo over. Del 3 kjøttboller i 2 eller mindre biter og fordel utover flaten. Stek pizzaen. Ovnen skal være på det varmeste før du setter pizzaen inn, 250 grader eller mer. Pizzaen er ferdig i løpet av få minutter når osten har smeltet og når kantene er lettstekte.
Når pizzaen er ferdig topper du den med litt nykvernet pepper, salt og ruccola. Strø til slutt revet parmesan over hele.
Denne pizzaen serveres også på Patio Restaurant i Oslo og har fått navnet «Store Stå».
* Oppskrift på tomatsaus, kjøttboller og hvordan steke pizza finner du i
vår pizzaskole her