Bruschetta al pomodoro

Oppskrift

4 skiver mellomgrovt brød
4 modne tomater
1 hvitløksfedd
1 neve basilikumblader
1 ss olivenolje
Salt

Kutt tomatene i små terninger og bland dem med salt, olivenolje og basilikumblader. Gjør dette minst én halv time før servering. Rist brødskivene i ovnen til de er ganske mørke og sprøe. Gni brødene med hvitløksfeddet, og legg tomatblandingen på. Pynt med et par basilikumblader og server mens brødet fremdeles er varmt.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.