Bruschetta med chevré og grønne asparges
Oppskrift (2 personer)
4 store baguetteskiver
8 grønne asparges
1 fedd hvitløk, delt i to
Olivenolje
100 g chevré
125 g kesam
Havsalt og nykvernet pepper
Ferskpresset sitronsaft
1 håndfull ruccola
1 kvast persille
Salt og pepper
Bruschetta med chevré
Pensle baguetteskivene med olivenolje og gni dem inn med snittflatene på hvitløksfeddet.
Stek dem i forvarmet ovn på 200 grader i et par minutter.
Kok aspargesen i 2-4 minutter avhengig av tykkelse i vann tilsatt litt salt og sukker.
Ta opp aspargesen og la den renne av.
Finhakk osten og bland den sammen med kesam til en jevn krem.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Bre kremen utover bruschettaene og plasser 2 asparges på hver.
Dryss med litt olivenolje, ruccola og persille.
Her finner du flere aspargesoppskrifter!