Smørbrød med makrell og sennepsaus
Oppskrift
3 makrellfileter
1 rødløk
12 brødskiver, gjerne fransk landbrød, eller baguette
1 1/2 dl lettrømme
1 ss knuste sennepskorn
1/2 sitron, skallet av den
1 ss hakket persille
1 ss rødvinseddik
1 ts sukker
1 håndfull ruccola
Salt og nykvernet pepper
Smørbrød med makrell og sennepsaus
Skrell og skjær løken i tynne skiver, og del alle ringene i to.
Dryss sukker, rødvinseddik og salt og pepper over løken.
La det stå å trekke i 30 minutter.
Krydre makrellfiletene med salt og pepper, og stek dem i en grillpanne i ca 5-7 minutter.
Bland rømme med sitronskall, persille og sennepskorn.
Smak til med salt og pepper.
Bre rømmesausen over brødskivene, og legg deretter fisk, løk og ruccola over.