Welsh rarebit

Oppskrift (1 person)

1 tykk loffskive
Smør
150 g cheddar, revet
2 ss pils
1/2 eggeplomme
Mild sennep
1/4 ts paprikapulver

Forvarm ovnen til 220 grader. Skjær skorpen av loffskiven. Varm smør i pannen og stek loffskiven på svak varme. Avkjøl. Bland cheddar, pils og eggeplomme i en liten gryte, og rør på svak varme til blandingen tykner. Smak til med sennep. Smør ostemassen i et 2 cm tykk lag på loffskiven. Sett den i ovnen eller under grillen til den er gylden. Dryss med paprikapulver før servering.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.