Kryddersmør

Oppskrift

Enkelt å lage og oppbevare. Holder opp til en uke i kjøleskapet eller 2 måneder i fryseren.

Kryddersmør variant 1:

100 g smør
4 soltørkede tomater, finhakkede
1 fedd hvitløk, finhakket
1 ss gressløk, finhakket
¼ ts salt
¼ ts nykvernet sort pepper

Kryddersmør variant 2:

150 g smør
1 ts tørket timian
1 ts tørket rosmarin
1 ts tørket estragon
1 ts hakket sitronskall
2 ss sitronsaft
Nykvernet pepper

Romtemperer smøret og bland det med de øvrige ingrediensene.

Legg det på plastfolie eller bakepapir og form det til en rull. Legg kryddersmøret kjølig til det er fast, eller skal brukes.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.