Kulinarisk reise
Brewdog – Thilde Gilling
Det er noe ekstra godt med mat som er tilberedt med godt håndverksøl. Møt kjøkkensjefen Thilde Gilling, som er en ekspert på området!
Verdens 50 beste restauranter
Ut å reise snart? Hvorfor ikke sjekke ut om din destinasjon huser en av verdens beste restauranter?
Østersfestivalen for kjennere
Du vet du har kommet til østershimmelen når du kan delta på en hel festival viet kun til østers og sjømat, og som i tillegg har fått plass på en av National Geographics topp 10-lister.
Twinings Best Breakfast – Norges beste hotellfrokoster
Det ser ut til at det er fra Trondheim og nordover du bør sjekke inn hvis du ønsker å nyte Norges beste hotellfrokoster.
Feirer fransk gastronomi!
Torsdag 19. mars serverer kokker, ambassader og restauranter verden over 1500 franske måltider. Fem av dem gjør det i Norge. Anledningen er Goût de France som er en feiring av det franske kjøkken, og hver kokk vil servere en meny bestående av en tradisjonell fransk aperitif, en kald forrett, en varm forrett, en fisk- eller skalldyrrett, en kjøtt- eller kyllingrett, en osterett eller ostefat, en sjokoladedessert og selvsagt franske viner og digestif.
Drømmen om Chedi
En av mine beste og mest overraskende opplevelser ble til ved en tilfeldighet – en sprø and gjorde meg yr og forelsket. Så mens andre kanskje drømmer om Eli eller Kari, så drømmer jeg om Chedi i Tallinn.
Øldrikkernes nasjonaldag
Befinner du deg i Dublin i september har du flaks. Det er nemlig Arthur’s Day, dagen da irene minnes og feirer Arthur Guinness, mannen som grunnla Dublin Bryggeri i 1759.